Kokemuksia Taxilink palveluista

Taxilink on saanut kiitosta taksialan asiakkailtaan mm. taloushallinnon ja palkanlaskennan helpottamisesta sekä reaaliaikaisen ohjelman vaivattomuudesta. Meille on tärkeää tehostaa asiakkaamme toimintaa ja vapauttaa taksiyrittäjien ajan oleelliseen.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Taxilinkin palveluihin heidän toimialan tuntemuksensa ja ammattitaitoisen henkilökuntansa ansioista. Annan heille ison kiitoksen joustavuudesta ja teknisestä tuesta. Voin suositella Taxilinkkiä kaikille suomalaisille taksiyhtiöille.

Esa Niemi, Jyväskylän Aluetaksi Oy

Olen käyttänyt Taxilinkin palveluita vuodesta 2012. Pitkän yhteistyömme sujuvuuden takaa sovelluksen tuoma helpotus palkanlaskentaan. Sen avulla taloushallinto sujuu nopeasti ja virheettömästi. Jos autoilija haluaa kätevän kirjanpito-ohjelman, niin Taxilink on siihen mainio ratkaisu.

Mika Hanhikoski, M-Cab Oy

Olen ollut Taxilinkin asiakkaana jo yli kymmenen vuotta. Olin ensimmäisten koekäyttäjien joukossa. Alussa ohjelmassa oli omat kommervenkkinsä, mutta nykyään Taxilinkkiä on helppo käyttää autoilijana. Sovellus on selkeä ja johdonmukainen. Ostolaskujen hallinta, palkanlaskenta ja ylipäätään paperittomuus – nämä ominaisuudet ovat minulle tärkeitä. En käytä kirjanpitoon aikaa kuin yhden aamupäivän verran, koska kaikki vuorotiedot päättyvät järjestelmään sähköisesti.

Juhana Lyyra, Heimorox Oy